Hlavní obsah

Zloděj ukradl brněnským golfistům 6500 míčků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Patrně jedna z největších krádeží v dějinách golfu, který si stále více nachází oblibu také mezi milovníky sportu v České republice, se stala v uplynulých dnech v Brně-Jundrově. Neznámý zloděj na tamním golfovém hřišti ukradl asi 6500 míčků vážících dohromady přes 200 kilogramů. Všechny si přitom při krádeži musel na hřišti ve tmě pracně vysbírat.

Článek

"Na tamním tréninkovém hřišti se odpálené míčky sbírají až večer. V pátek ale pracovník, který je sbírá, do práce nepřišel. Správa hřiště proto nechala sbírání míčků až na ráno," prozradil v pondělí mluvčí brněnské policie. Když však pracovníci areálu přišli na druhý den do práce, zjistili, že už není co sbírat.

Celé hřiště bylo prý od míčků vyčištěno naprosto dokonale. Jejich sbírání ve tmě muselo přitom zloděje řádně zaměstnat. Krádeží způsobil škodu za 65 000 korun. Patrně se míčky pokusí někde prodat. Je ale otázka, kdo bude mít zájem o tyto použité sportovní pomůcky, dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám