Hlavní obsah

Sophia Lorenová je nejpřirozenější kráskou světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italská herečka Sophia Lorenová se může pyšnit skalpem svých podstatně mladších kolegyň. Podle jednoho internetového průzkumu je totiž ve svých 71 letech nejvíce přirozeně krásnou osobností na světě. Nositelka Oscara tvrdí, že za svůj šarm vděčí především své lásce k životu a italskému národnímu jídlu - špagetám. Informuje o tom server BBC.

Článek

Lorenová má ale svůj stále svěží mladistvý vzhled i díky receptu, který používali už staří Římané. Jsou jimi speciální koupele s panenským olivovým olejem. Důkazem, že její sex-appeal ani v pokročilém věku neslábne, je její letošní pózování pro odvážný kalendář Pirelli. Lorenová se stala vůbec nejstarší modelkou, která se ve slavném exkluzivním kalendáři představí.

Arcibiskup by klonování Lorenové povolil

Před krásou Lorenové dokonce neklopí cudně oči ani katolická církev. Janovský arcibiskup kdysi řekl, že i když je Vatikán proti klonování lidí, "mohla by být povolena přece jedna výjimka - v případě Sophie Lorenové".

V internetovém hlasování o nejpřirozeněji krásnou celebritu, která nepodléhá stereotypům, jehož se zúčastnilo 1578 lidí, skončil na druhém místě americký herec a režisér George Clooney a za tím velšská popová hvězda Charlotte Churchová. V první desítce byly ještě například herečky Catherine Zeta-Jonesová, Kate Winsletová, Gwyneth Paltrowová či hvězda filmového hitu Piráti z Karibiku Johnny.

Reklama

Související témata:

Související články

Sophia Lorenová kdysi flirtovala s Elvisem

Téměř půlstoletí se dařilo legendě italské kinematografie Sophii Lorenové, která letos oslavila sedmdesátiny, tajit krátký milostný románek, který v mládí...

Sophia Lorenová dostala čestné občanství

Italská filmová herečka Sophia Lorenová ve středu přijala čestné občanství jihoitalského městečka Pozzuoli, které je jejím rodištěm. Při dojemné ceremonii...

Výběr článků

Načítám