Hlavní obsah

Kevin ze Sám doma se těší na film o skupinovém sexu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Někdejší dětský filmový hrdina Macaulay Culkin podepsal smlouvu na natáčení šťavnatého filmu zaměřeného na skupinový sex. Snímek Sex And Breakfast (Sex a snídaně) je černou komedií o páru, který má problémy v posteli a hledá pomoc u terapeuta. Jediným řešením je pro něj skupinový sex. "Už se nemůžu dočkat natáčení. Skupinový sex mě vždy přitahoval," netají se Macaulay.

Článek

"Přečetl jsem si o filmu spoustu materiálů a musím říct, že jsem si ten scénář přímo zamiloval. Je o tlaku, který vede pár k experimentům, o očekávání určité události a dopadu, který bude mít na jejich životy," řekl o filmu hlavní hrdina Sám doma. Věří, že ve své roli využije také teoretické znalosti, které o skupinovém sexu má.

"Vždycky mi připadalo zajímavé vyzkoušet skupinový sex. Nikdy k tomu ale nedošlo. Tak to teď budu mít nanečisto," vtipkoval Macaulay.

Natáčení filmu již začalo a vedle Culkina se v něm objeví také hvězda Buffy - přemožitelky upírů Eliza Dushku, Alexis Dziena a mexický krasavec Kuno Becker.

Reklama

Související témata:

Související články

Culkin dostal podmínku za držení drog

Herec Macaulay Culkin ve středu před soudem v Oklahomě přiznal svou vinu. Čelil obvinění ze dvou trestných činů - držení marihuany a dále některých léků...

Výběr článků

Načítám