Hlavní obsah

Návštěvníci čínského baru mlátí zaměstnance

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NANJING

Majitel baru ve východočínském Nanjingu povolil návštěvníkům tlouct zaměstnance. Návštěvníci baru, jehož název dá přeložit jako "Hněv vycházejícího slunce", mají dovoleno rozbíjet sklo a dokonce si bouchnout do číšníků.

Článek

Majitel nálevny Wu Gong prozradil, že se při otevírání baru nechal inspirovat vlastními zkušenostmi, které nasbíral jako přistěhovalecký pracovník.

Bar zaměstnává dvacet mužů, kteří jsou vybaveni ochrannými pomůckami a fyzicky trénovaní, aby obstáli v náročném zaměstnání, kde slouží jako "otloukánci". Návštěvníci je dokonce mohou požádat, aby se oblékli jako postava či člověk - například úředník nebo policista, kterého si přejí napadnout.

"Představa zmlátit někoho, kdo vypadá jako váš šéf, je lákavá," pochvaluje si jeden z návštěvníků Chen Liang. Další ale dodává, že násilí není řešením. "Pokud se lidé opravdu cítí naštvaní, měli by změnit životní styl nebo podstoupit psychologickou léčbu," míní Liu Yuanyuan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám