Hlavní obsah

Manželka muže naporcovala tygrům

HUA HIN

Brali se v roce 1997 z velké lásky. Krátce po sňatku se Toby Charnaud z britského Chippenhamu přestěhoval na přání manželky Pannady Laoruangové do jejího rodného Thajska. V letovisku Hua Hin si otevřeli bar, jenž nad očekávání dobře prosperoval.

Článek

Příjmy, jež z něho plynuly, zřejmě stále náročnější ženě nestačily. Chtěla si je zvýšit hraním. Jak už to tak bývá, místo zisku rostly její dluhy. V roce 2004 dosáhly už takové výše, že se s ní Toby nechal rozvést. A tím jí vlastně uzavřel tok finančních prostředků. Věřiteli pronásledovaná exmanžela se proto rozhodla, že se bývalého muže zbaví.

Vylákala ho na údajnou schůzku s pětiletým synkem, na níž se však místo něj dostavili Pannadini mužští příbuzní a přátelé. Se záměrem Tobyho zavraždit. Poté, co jednomu z útočníků selhala zbraň, nelítostně oběť utloukli. Ve snaze zamaskovat hrůzný čin, bezduché tělo rozřezali a pozůstatky převezli do jednoho z thajských národních parků, kde je zanechali jako potravu pro volně žijící tygry.

Jak uvedl list Independent, iniciátorka zrůdného skutku se z něj nyní odpovídá před soudem. Líčení potrvá do 6. září. Kauza na sebe přitáhla pozornost veřejnosti nejen nezvyklou brutalitou, s níž došlo ke zmaření lidského života, ale také tím, že si Toby vlastně svůj konec předpověděl. Krátce před smrtí se totiž stal vítězem soutěže o nejlepší povídku, již vypsal jeden z místních magazínů. V dílku nazvaném Rainfall vypráví příběh britského turisty, jenž se zamiluje do Thajky, jež na sebe kupí hráčské dluhy a nakonec ho zavraždí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám