Hlavní obsah

Dívku vyhodili z práce, dozvěděla se o tom smskou

– CARDIFF

Prodavačka byla vyhozena z práce textovou zprávou, její šéf prohlásil, že tak učinil proto, že je členkou nové generace mladých lidí. Jedenadvacetiletá Katy Tannerová pracovala v obchodu Blue Banana, který prodává oblečení a šperky určené k body-piercingu osm týdnů.

Článek

Zaměstnankyně ležela doma s migrénou, když jí manažer podniku Alex Bartlett poslal krátkou textovou zprávu, ve které Katy sdělil, že její tržby byly příliš nízké. Dodal, že už její služby nadále nepotřebuje a poděkoval.

Dle deníku The Sun Katy reagovala velmi podrážděně: "Není správné řešit to textovkou! Měli si se mnou promluvit osobně. Není to profesionální. Řešit vyhazov sms-kou člověku, který je nemocný je drzost. Telefonát by měl být samozřejmostí. To je snad standard."

Ředitel firmy Blue Banana Ian Besbie však stojí za svým podřízeným. "Naši zaměstnanci jsou součástí mladé kultury, která používá textových zpráv jako hlavní cesty komunikace. Bývali bychom vše raději vyřešili osobně, ale měla vypnutý telefon."

Reklama

Související témata:

Související články

Mladík posílal esemesky ve spánku

Nové technologie sebou přinášejí i nové úchylky, jak se ukázalo ve velšském Swansea. Tamní mladík projevil zbrusu nový druh "náměsíčného esemeskování", když...

Rekordní textovku napsal za necelou minutu

Do Guinnessovy knihy rekordů se zapsal Skot Craig Crosbie, kterému se podařilo sestavit a odeslat textovou zprávu o pětadvaceti slovech za nejkratší dobu -...

Výběr článků

Načítám