Hlavní obsah

Penelope Cruz: Viděla jsem malou Suri!

– LOS ANGELES

Na světě je další zpráva, která potvrzuje existenci dcery herecké dvojice Toma Cruise a Katie Holmesové. O její existenci už začaly v mnoha amerických denících kolovat velké pochybnosti. Nikde se totiž ještě neobjevila fotografie ani jiný důkaz o tom, že je dcera celebrit na světě. Penelope Cruzová tvrdí, že Suri viděla a že je opravdu velmi krásná.

Článek

Bývalá přítelkyně Toma Cruise doslova prohlásila: "Je to jedno z nejkrásnějších dětí, které jsem kdy viděla." Tuto větu pronesla na londýnské premiéře svého nového snímku Volver.

Malá Suri se neobjevila na veřejnosti od svého narození v dubnu. Ostatní celebrity, které potvrdily existenci dcerky Cruise a Holmesové jsou Will Smith se svou dámou Jadou a herečka Leah Remini.

Kuloáry navíc probíhají informace, že by se o tomto víkendu mohli Cruise s Holmesovou projít k oltáři. Tato informace však není oficiálně potvrzená.

Reklama

Související témata:

Související články

Cruise s Holmesovou drží dcerku v utajení

Kde je Suri? ptá se americký tisk poté, co se na stránkách společenských časopisů objevily fotografie nejčerstvějších novorozenců slavných rodičů. Jen Suri,...

Výběr článků

Načítám