Hlavní obsah

Čech chce vyhrát maratón v masturbování

PRAHA

Letošního masturbačního maratónu se v sobotu v Londýně poprvé zúčastní i náš reprezentant. Jde o charitativní akci, která by měla zatraktivnit hodnotu bezpečného sexu, detabuizovat témata spojená s masturbací a poskytnout informace o problému HIV. Českou republiku bude reprezentovat dvacetiletý Marcel Rimel z Ostravy.

Článek

"Mým cílem je rozhodně vyhrát, cítím se na to," říká přesvědčivě český soutěžící. "Musím se ještě rozhodnout, zda budu závodit jen v povinné disciplíně, což je délka masturbace, či ještě navíc v počtu orgasmů. Tomu pak přizpůsobím finální "trénink"," dodal Rimel.

Cílem maratónu je získat co nejvíc finančních prostředků na aktivity mezinárodní organizace, která se věnuje řešení problémů spojených s rizikovým sexuálním chováním.

Účastníci masturbačního klání si buď musí sami zaplatit registrační poplatek anebo zajistit sponzora, který se oficiálně zaváže zaplatit na konto charitativní organizace finanční objem závislý na výkonu soutěžícího.

"Čím úspěšnější náš účastník bude, tím více peněz poukážeme na konto organizace. Mimoto panu Rimelovi hradíme dopravu, ubytování a doprovodné aktivity při pobytu v Londýně," říká zástupce firmy Clavin Ladislav Chromek.

Organizátoři doufají, že se jim podaří překonat americký rekord osm a půl hodiny nepřetržitého onanování. Organizačně je celá akce připravena do nejmenších detailů, včetně zajištění bezpečnosti a hygieny účastníků. Lidé mohou závodit buď v oddělených skupinách podle pohlaví anebo ve společných prostorách, nicméně jakýkoli fyzický kontakt mezi soutěžícími je striktně zakázán.

Reklama

Související témata:

Související články

Masturbace chrání muže před rakovinou prostaty

Australští vědci opět zdůraznili, že masturbace je u mladých mužů velmi zdravá. Chrání totiž prostatu před vznikem rakoviny v pozdějších letech. Ačkoli před...

Výběr článků

Načítám