Hlavní obsah

Pamela Andersonová chce užívat stejnou kosmetiku jako její zvířátka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Kanadská herečka Pamela Andersonová, známá ze seriálu Pobřežní hlídka, připravuje s jistou firmou specializující se na vlasovou péči řadu výrobků, které budou moci používat lidé i jejich chlupatí kamarádi.

Článek

Andersonová, která se vášnivě zasazuje za práva zvířat, je tímto nápadem úplně nadšená. Říká, že to je její první svatební dar, který dostala po sňatku s divokým americkým zpěvákem Kidem Rockem. Ten se konal 29. července v Saint-Tropez.

Firma prý jí už spolupráci telefonicky potvrdila. "Budu dělat celou řadu produktů pro lidi a jejich zvířata. Budeme nabízet i elektrické natáčky a opalovací krémy. Vše samozřejmě testované na lidech. Doufám, že tyto věci do prodeje přijdou brzy," říká nadšeně vnadná Andersonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela kromě šperků navrhla doplňky pro psy

Herečka Pamela Andersonová miluje módu a také pejsky. Proto skloubila dvě věci dohromady, aby ani čtyřnozí miláčkové nebyli ochuzeni. Nedávno navrhla šperky...

Pamela Andersonová si vzala Kida Rocka

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Andersonová si v sobotu vzala ve francouzském letovisku Saint-Tropez za amerického hudebníka Kida Rocka. I jejím druhým...

Výběr článků

Načítám