Hlavní obsah

Robertsová si nemyje vlasy, Madonna pere ve vodce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úsloví Navrch huj, vespod fuj, jímž se tradičně hodnotili lidé, kteří naparáděným ošacením maskovali nedostatek osobní hygieny, se v podstatě hodí i pro celebrity, u nichž by nikdo něco takovou nečekal.

Článek

Většina z nich se za prohřešky vůči základní čistotě ani nestydí, spíš se jimi chlubí. Třeba Julia Robertsová (38), již ke slávě vynesl snímek Pretty Woman, zcela veřejně přiznala, že po návštěvě proslulého stylisty, jenž dokáže udělat s jejími vlasy, na něž je nezřízeně pyšná, pravé zázraky, si je prostě nemyje.

"Plné dva týdny s nimi nedělám vůbec nic," uvedla americkým médiím proslulá kráska. Rovněž metody, jež při údržbě kostýmů, v nichž se objevuje na jevišti, používá popová zpěvačka Madonna, jsou značně nekonvenční. Propocené šatstvo totiž pere ve vodce. Údajně proto, že tato vysokoprocentní lihovina dokáže spolehlivě usmrtit veškeré bakterie. Zápach, jenž se pak z ošacení line, jí nikterak nevadí. Vodku si prý zvolila kvůli tomu, že podle běžných názorů nevydává žádný odér, na což ostatně spoléhají i nenapravitelní pijani.

Přímo nesnesitelný puch, který přiváděl téměř k šílenství sousedy, nikterak nevadil ani hollywoodskému herci Seanu Pennovi. Až po dvou měsících, kdy průměrná teplota v okolí jeho obytného přívěsu činila přes 32 stupňů Celsia, se totiž dokázal rozhoupat k tomu, aby nechal opravit a znovu připojit ke kanalizaci rozbité vodovodní potrubí obytného přívěsu, jímž volně vytékala na zem veškerá znečištěná odpadní voda. Přestože pozemek, na němž jeho příbytek stál, vydával odporný zápach.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám