Hlavní obsah

Kate Beckinsaleové nestačí sex jednou denně

Novinky, Famous

Kate Beckinsaleová se potýká s nedostatkem sexu. "Někdy si připadnu jako nymfomanka," prozradila hvězda filmu Pearl Harbour, která si sice s manželem Lenem Wisemanem dopřává sex i po více než dvouletém manželství každý den, přesto má pocit, že je to málo. "Sex si neustále něčím ozvláštňujeme, abychom se nenudili," prozrazuje Kate tajemství své ložnice.

Článek

"Nedovolíme si, abychom se nudili. Pokud jde o sex, je téměř každodenní součástí našeho manželství," svěřila herečka, která by si dokázala představit erotické dovádění i několikrát denně. Důvodem, proč je jejich sexuální život stále výborný, jsou manželovy každodenní komplimenty. "Mám v manželovi obrovský poklad. Neustále mi říká, jak sexy vypadám," prozradila šestatřicetiletá britská kráska.

Kate již dříve prozradila, že se během cest po světě připojuje pravidelně na internet a předvádí svému muži před webovou kamerou striptýz. Věří, že se tak udržuje ve vztahu vášeň a potlačuje chuť na nevěru. "Byl to Lenův nápad. Říká mi, co mám nosit. Skutečně to pomáhá našemu vztahu. Rozhodně si to užijeme a nezůstane u striptýzu," nechala se slyšet herečka, která si režiséra Lena Wisemana vzala v květnu 2004.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Beckinsaleová si nedá zvětšit prsa

Filmová kráska Kate Beckinsaleová se záměrně vyhýbá šílené hollywoodské posedlosti plastickou chirurgií. Hvězda snímku Van Helsing tak popřela zprávy o tom,...

Kate Beckinsaleová: chci se vrátit do Anglie

Půvabná herečka Kate Beckinsaleová žije v Hollywoodu a vážně přemýšlí o tom, že se se svým manželem a dcerou nastěhuje zpět do Londýna. Jak psal server...

Výběr článků

Načítám