Hlavní obsah

Mel Gibson míří na protialkoholní léčení

Novinky, Famous

Mel Gibson nastoupil protialkoholní léčbu. Chce tak zvítězit nad alkoholismem, který ho trápí celý život. "Od tohoto týdne se zapsal do protialkoholického programu," potvrdil hercův mluvčí Alan Neirob. Hlavní hrdina Smrtonosné zbraně byl v pátek zadržen v Malibu za řízení pod vlivem alkoholu. Posilněn alkoholem také stále častěji pokřikoval antisemitská hesla.

Článek

Mluvčí Gibsona odmítl prozradit, ve kterém odvykacím zařízení se herec léčí. Neuvedl také, jak dlouho bude léčba trvat a kolik času bude potřebovat Mel k návratu před kameru. "Posilněn alkoholem jsem ve čtvrtek večer udělal několik věcí, které byly velice špatné a za které se stydím a omlouvám," uvedl režisér Umučení Krista.

"Choval jsem se jako neřízená střela, když jsem byl zadržen. Řekl jsem věci, na které si vůbec nepamatuji a které jsou ohavné. Hluboce se stydím za vše, co jsem řekl, a omlouvám se každému, koho se to dotklo. Bojoval jsem s alkoholem celý život a takhle to dopadlo," litoval Mel svého činu.

Reklama

Související témata:

Související články

Mel Gibson natočí film v mayském dialektu

Hollywoodský herec a režisér Mel Gibson chystá natáčení dalšího historického eposu. A stejně jako v případě Umučení Krista bude snímek natočen ve starobylém...

Gibson prodává dům kvůli Britney Spearsové

Slavný hollywoodský herec Mel Gibson už má po krk vzrušené atmosféry, která věčně panuje kolem domu jeho sousedky, popové zpěvačky Britney Spearsové. Rozhodl...

Výběr článků

Načítám