Hlavní obsah

Stoneová se nestydí být nahou čtyřicátnicí

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Sharon Stoneová se nestydí za své stářím poznamenané tělo. V rozhovoru pro britský Evening Standard přiznala, že před kamerou bez problému stane nahá, odmítá si však hrát na mladistvě vypadající ženu. Na rozdíl od Madonny se prý Sharon nesnaží v padesáti vypadat na třicet.

Článek

Naposledy se v rouše Evině objevila Sharon ve filmu Základní instinkt 2. Pochvaluje si dnes, že se jí podařilo zahrát zralou ženu.

"Nejprve jsem nahotu ve filmu odkládala, ale pak jsem si řekla, že by bylo dobré natočit nahé scény, ovšem způsobem, který by vyrážel ostatním dech. V době, kdy byl film uveden do kin, mi bylo osmačtyřicet let. Přesto jsem chtěla natočit sexuální scénu nestydatým způsobem. Chtěla jsem ji zahrát velmi mužnou, jako chlapa v sauně. Představovala jsem si, že si diváci najednou uvědomí, že je nahá, a chvíli na to, že je to čtyřicátnice, a nahá," vysvětlovala.

Stoneová prosazuje přirozenou krásu. Sama sice před rokem prodělala radikální změnu image, která ji posunula mezi mladší kolegyně, přesto nesnáší drastické omlazování. Na své tělo čtyřicátnice je náležitě pyšná, ačkoli je poseto šrámy času.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám