Hlavní obsah

Britku nutili sundat ceduli "Pes se živí jehovisty"

– BURSLEDON

Ženě z britského hrabství Hampshire bylo nakázáno policií, aby odstranila značku z jejího plotu, na které stálo: "Naši psi se živi svědky Jehovovými". Značka visela na plotě Jean Grovesové celých 31 let bez jakékoli stížnosti. Paní Grovesová říká, že dokonce i jehovisté brali značku jako vtip a pověsila ji zpět na plot ihned poté, co policisté odešli.

Článek

Dle deníku The Sun prohlásila: "Je to jen vtípek a zůstane tam. Nevidím důvod, proč s tím může být nějaký problém. To už lidé nemají smysl pro humor? Jean Grovesová má psa, ale jsou mu pouhé tři měsíce a je to Jack Russell teriér, který se jmenuje Rabbit (Králík).

Značka plní svůj účel

Žena z městečka Bursledon dále řekla: "Můj manžel Gordon pověsil ceduli na plot už dávno. Nikdo za celou dobu nic neřekl. Policisté mi řekli, že je to útočné a nevhodné." Třiapadesátiletý syn Richard pronesl, že vzhledem k tomu, že nedostal žádnou návštěvu svědků Jehovových, tak značka asi plní svůj účel. Jeden ze svědků Jehovových poznamenal, že když vidí podobné cedule, tak jednoduše odejdou.

Je to vzpomínka na jejich blízkého

Dle obou členů rodiny neexistuje cesta, jak je přimět, aby značku sundali. Je to prý dokonalý žijící důkaz humoru člověka, který už před lety zemřel. Syn navíc poznamenal, že všichni psi, co kdy měli, by návštěvníky spíše ulízali k smrti, než že by je spořádali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám