Hlavní obsah

Forrest Gump oslavil padesátiny

LOS ANGELES

Není příznivcem okázalých společenských večírků, ani divokých mejdanů. Neudivuje proto, že hvězda snímku Šifra mistra Leonarda Tom Hanks a držitel Oscarů za výkon ve filmech Forrest Gump a Philadelphia Tom Hanks oslavil své padesátiny skutečně netradičním způsobem.

Článek

Kulatiny, jež připadly na 9. července a které jsou považovány za jakýsi osudový mezník v životě každého muže, prožil na palubě historického zájezdového autobusu, který si pronajal na šest dní za více než milión korun. Spolu se čtrnácti nejbližšími přáteli a jejich dětmi se v něm vydal na šestidenní pouť na východní pobřeží USA.

"Společně jsme navštívili Baltimore, Detroit, Cincinnati, Cleveland a Pittsburgh a v každém z těchto měst se podívali na baseballový zápas," vzpomíná Tom Hanks. Spokojeni byli i všichni pozvaní. Na žádné narozeninové party, přiznávají spontánně, si prý dosud neužili tolik legrace.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Hanks se kvůli nadváze vzdal kávy

Hollywoodský herec Tom Hanks hodlá za každou cenu zhubnout, proto se vzdal i své oblíbené kávy s mlékem. Domnívá se totiž, že právě ta může za jeho přibývající...

Jak nudný Hanks luštil Leonardovu šifru

Ježíš byl normální muž. Dokonce se věnoval i sexu. Audrey Tautou alias Amélie z Montmartru je jeho posledním potomkem. Tyto i další "šokující" informace...

Výběr článků

Načítám