Hlavní obsah

Česká Miss dnes přilétá z Los Angeles

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES/PRAHA

Z prestižní světové soutěže krásy Miss Universe, jejíž finálový večer se uskutečnil v neděli 23. července v Los Angeles, se vrací Česká Miss Renata Langmannová. Do Prahy přiletá ve středu odpoledne spolu se svým otcem, který jí byl v kalifornské metropoli oporou.

Článek

Langamannovou podpořila během finálového večera i ředitelka České Miss Michaela Maláčová, která se ještě předtím setkala v Los Angeles se svými kolegy, prezidenty národních soutěží krásy, ale také s vedením Miss Universe.

"Renata reprezentovala Českou republiku dobře. Byla ohromná. Divákům se líbila a hlasovali pro ni i na Internetu. Protože Miss Universe vybírá porota, závisí vítězství na štěstí i na politice. Ale samotní diváci z ní byli nadšeni, hlavně z jejího půvabu a bezprostřednosti," řekla Michaela Maláčová. Renata uvedla, že už se nemůže dočkat, až bude zase doma. Po příletu ji čeká několik rozhovorů a pak stráví několik volných dní  v rodných Ivanovicích. Hned nato absolvuje módní přehlídky a další akce.

"Účast na Miss Universe pro mě byla velkou zkušeností. Poznala jsem zajímavé lidi a také soutěž jiného rozsahu než v Čechách. Každopádně to pro mě byla velká pocta zúčastnit se Miss Universe," dodala Langmannová.

Reklama

Související témata:

Související články

Česká Miss bude soutěžit bez spodního prádla

Česká Miss Renata Langmannová je už připravena 5. července odletět do Los Angeles, kde se bude ucházet o titul nejkrásnější dívky světa - Miss Universe. Došity...

Česká Miss byla nadšena Hollywoodem

Pořádně napilno má tento týden v Los Angeles Česká Miss 2006 Renata Langmannová, kterou už tuto neděli čeká finále prestižní světové soutěže Miss Universe....

Výběr článků

Načítám