Hlavní obsah

Vysokoškolské kurzy UFO lákají obrovské množství lidí

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO

Univerzita v chilském Santiagu slaví i letos neuvěřitelný úspěch se svými speciálními kurzy věnovanými fenoménu UFO. Nabízí je od ledna 2005 a po loňském nevídaném zájmu jsou plné přednáškové sály i pro následující školní rok.

Článek

"Když jsme v lednu 2005 oznámili, že otevřeme kurzy UFO, jen málokdo mohl tušit, že vzbudí takový zájem," prozradil listu Las Ultimas Noticias ředitel kurzů Ricardo Bermudez. "Šli jsme do toho, abychom se pokusili objasnit záhady, které se kolem nás dějí. Účastníci kurzů se naučí, jak pomocí vědeckých nástrojů zkoumat nevysvětlitelné jevy a zároveň se naučí používat specifické metody výzkumu a vyšetřování," přiblížil mimozemský kurz Bermudez.

Zatímco na začátku své existence byl kurz s názvem Unexplainable Air Phenomena (Neuvěřitelné vzdušné úkazy) určený pouze chilským studentům, po několikaměsíčním fungování se od září kvůli nepředvídanému zájmu rozšíří i pro studenty z dalších částí světa.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám