Hlavní obsah

Lupič ukradl auto i se stařečkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZGORZELEC

Zloděj, který odcizil takřka úplně nové BMW, zatímco se jeho majitel odskočil koupit nějaké květiny udělal "drobnou" chybu. Nezahlédl stařečka, který seděl na zadním sedadle. Čtyřiatřicetiletý Němec Bernhard Massl nechal svého osmdesátiletého otce Falka v autě, aby jeho nové BMW pětkové série pohlídal.

Článek

Polský Zgorzelec byl svědkem kuriózní situace. Když mladý muž vyšel z obchodu s květinami, tak zjistil, že je jeho nový vůz pryč i s jeho otcem. Důchodce Falka Massla nalezla policie jen několik kilometrů od místa, kde došlo ke krádeži.

Stařeček řekl: "On (lupič) mě vůbec nezaznamenal! Teprve když jsem se ho zeptal, kam se mnou hodlá jet, tak si mě všiml. Vypadal docela vyděšeně, uvědomil si totiž, že není v autě sám. Okamžitě zabrzdil a z vozu mě vyhnal."

Policie momentálně po pachateli pátrá, vytvoření jeho podobizny nebylo díky starému muži problém.

Reklama

Související články

Lupič při útěku rozhazoval peníze

Zloděj utekl z banky v americkém New Jersey, kterou přepadl, originálním způsobem. Během svého útěku rozhazoval přes rameno bankovky a zbavil se tak pracovníka...

Lupič se opil a usnul v domě, kde kradl

Lupič, který na místě činu vypil láhev vodky, usnul v luxusní posteli domu rakouském městě Traisen, ve kterém kradl. Probuzen byl až policisty, které zavolal...

Výběr článků

Načítám