Hlavní obsah

Rocker: "Tak tohle mi hlava nebere!"

– PRAHA
Novinky, Jakub Kynčl

Zdá se to jako jeden velký koloběh. Diváci nominují na vyřazení někoho ze žlutého týmu, ten pošle do žhavého křesla bez sebemenších rozporů blondýnku Dagmar a nominuje proti ní hráče, kterého považuje za nejsilnějšího. Ten s ní však poměrně jednoznačně vypadne. To už jsme tu jednou měli, že?

Článek

Žlutý tým tentokrát do duelu vyslal Romana Veselského alias Rockera. Tým do něj vkládal naděje a věřil, že právě on zvládne Dagmar vyřadit. A možná v tom byla i špetka strategie. V případě, že by neoblíbená "Dagy" Rockera vyřadila, tak by přišli o velmi silného soupeře. A to se také stalo. Z mnoha míst zaznívalo, že je Rockem černým koněm celé reality show a najednou přišla zrada v podobě blonďaté soupeřky.

"Lidé asi neumějí rozlišit dobro od zla"

"No jo, tak tým se rozhodl, že chce poslat toho nejsilnějšího a takhle to dopadlo. Probíral jsem to s Anife a ta mi říkala, že v celém okruhu jejich lidí jsem byl hlavním favoritem anebo přinejmenším soutěžícím, který to dotáhne hodně daleko. Nevím, lidé asi neumějí rozlišit dobro od zla," řekl Rocker Novinkám.

Na otázku, koho bude postrádat nejvíce, odpověděl, že asi zejména ty, se kterými si padl do noty, co se humoru týče. Tedy zcela jasně Pavla a pak také Míšu z druhého týmu, které jejich humor vyhovoval. "Té stačilo jen trochu nahrát a už smečovala, to bylo super," rozplýval se nadšenec do rockové hudby.

"Savka si jde za vítězstvím!"

Jeho vyřazení mu ale stále nejde do hlavy. "Nechápu to, hlava mi to nebere. Nejdřív Anife a teď já. Přijde mi to jako výsměch celého národa. Prostě je to celý divný, nezdá se mi to," řekl upřímně svůj názor Rocker. Jeho plány jsou prý jasné, natočit CD s kapelou a také pořádně koncertovat za peníze. Vařit se mu už přece jen příliš nechce, i když by zřejmě tu možnost měl.

Celou show hodlá spolu s rodinou sledovat až do konce. Hodně ho totiž zajímá, kdo vyhraje. Vítězství prý přeje každému ze zbylých soutěžících.  Pro Novinky ale učinil jasný tip: "Vyhraje asi Savka, ten si za tím vítězstvím jasně jde."

Reklama

Související témata:

Související články

Anife drží kvůli Baru žlutý smutek

Reality show bar má svého prvního odpadlíka, přesněji řečeno odpadlici. Je jí tanečnice Anife-Ismet Hassan, která do soutěže nastupovala jako VIP soutěžící....

Výběr článků

Načítám