Hlavní obsah

Orlando Bloom nemá sílu na zahýbání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kate Bosworthová se nemusí ani v nejmenším obávat o to, že by se jí její přítel Orlando Bloom snažil zahýbat. Na svých cestách za natáčením různých filmů je prý příliš unaven na to, aby ho nějaká žena mohla svést.

Článek

Britský herec trvá na tom, že se na cestách svým dámským obdivovatelkám straní. Je prý vždy příliš unavený na to, aby se je mohl snažit ohromit svým nablýskaným šarmem.

Bloom řekl: "Nemám žádný problém s fanynkami. Když jste ale celý den na scéně nebo strávíte den jinou prací, tak poslední, nač máte pomyšlení je skupina horlivých fanynek klepajících vám na dveře." Příelkyně kate Bosworthowá tak může zůstat v klidu.

Reklama

Související články

Orlando Bloom byl nejtlustší ve městě

Díky filmovému příběhu Pán prstenů se britský herec Orlando Bloom stal miláčkem žen, kterým imponuje především jeho svalnatá atletická postava. Nemá ji však...

Orlando Bloom se vrátil k exmilence

Herec Orlando Bloom se vrací ke své bývalé přítelkyni Kate Bosworthové, s níž se rozešel letos v únoru. Pár prošel mnoha útrapami, i přesto nakonec oba milenci...

Výběr článků

Načítám