Hlavní obsah

George Michael byl přistižen při orálním sexu v parku

Novinky, Famous

Zpěvák George Michael má prostě smůlu, opět byl přichycen s neznámým mužem, jak si užívají na veřejnosti. Tentokráte však popová star nedováděla na záchodcích, ale v londýnském parku Hempstead Heath. Osmapadesátiletý nezaměstnaný řidič a zpěvák se skrývali před veřejností mezi keři, tam je však nachytali novináři z News of The World.

Článek

Rozzuřený George si před fotografy skrýval obličej a křičel: "Nemůžu tomu uvěřit. Jděte kamsi! Jestli tyhle fotky otisknete, budu vás žalovat! Jste gayové? Nejste. Jděte někam, je to moje kultura. Nikomu neubližuji, můžu si dělat co chci!"

Jeden z nejzajímavějších popových hlasů řeckého původu si do parku vyrazil za sexuálním dobrodružstvím. Vedle jímavých melodií totiž George proslul také vášní pro náhodný sex. V parku se potuloval v místech, která jsou pro londýnské gaye místem sexuálních hrátek. Ačkoli je George velmi slavný, klidně si užívá s neznámou tváří, tentokráte s nezaměstnaným Normanem Kirtlandem.

Líbání a orální sex jsou v Londýně na veřejnosti nelegální, takže se zpěvák dopustil trestného činu. Na podobnou zkušenost již doplatil v roce 1998, kdy ho policie dopadla na záchodcích v Kalifornii.

Tentokráte zpěvák ale přestřelil, jeho náhodný milenec totiž všechno za horka vyzvonil novinářům: "Ani moc George Michaela nemám rád. Nepoznal jsem, že je to on. V té tmě jsem si všiml, že je snědý, tak jsem se ptal, ty nejsi úplně Angličan, že ano? Říkal jsem mu, že ve dvě ráno je docela nebezpečné dělat to na veřejnosti. Může to člověku srazit vaz. Řekl mi, že ho můžu kontaktovat na internetových stránkách Gaydar a pak jsme se začali líbat. Je v tom opravdu velmi dobrý. Pak jsme se mazlili a dělali si dobře. Nebyl to ryzí sex, ale bylo to skvělé."

Reklama

Související témata:

Související články

George Michael: monogamie je nudná

Britský zpěvák George Michael, který žije se svým homosexuálním přítelem Kennym Gossem, prozradil, že jejich vztah je velice otevřený. Jeden na druhého...

Výběr článků

Načítám