Hlavní obsah

Miss Jana Doleželová: bez kalhotek nikdy

PRAHA

Krásná lékárnice, absolventka farmaceutické fakulty Jana Doleželová, má moc ráda luxusní prádlo a naostro zásadně nechodí."V parnech si sice vezmu top bez podprsenky, ale bez spodního dílu prádla bych ven nevyšla, protože mi to připadá nehygienické."

Článek

Při výběru prádla dává Jana vždycky pozor, jaké bude mít na sobě další oblečení, a pečlivě dbá, aby vše bylo sladěno tak, jak se patří.

"Samozřejmě vím, že když si vezmu hladkou večerní róbu, tak pod ní nemůžu mít krajkové prádlo. Dále to třeba záleží i na tom, jaký mají šaty dekolt. Špatně vybraná podprsenka může celkový dojem naprosto zkazit," upozornila bývalá miss a velmi žádaná modelka.

Předváděné prádlo si poté mnohdy koupí

Jana se už cítí na předváděcím mole jako doma a při předvádění prádla se vůbec nestydí. I to má ale malý háček. "Když je prádlo ušité přímo na moje míry a sedí mi, tak se nestydím ani trochu a nemám trému. Horší to je, když mi nesedí. Pak se cítím opravdu strašně," svěřila se Korzu.  

Jana Doleželová ale přiznává, že naštěstí se taková věc stane jen opravdu výjimečně. Většinou jí negližé skvěle padne a ona má zcela jiné problémy. Nechce se ho vzdát a musí si ho koupit. "Není to vlastně nijak finančně výhodné. Za oblečení pak díky tomu utratím všechny peníze, které vydělám," posteskla si.

Reklama

Související témata:

Související články

Jana Doleželová si chce pořídit vlastní byt

Jana Doleželová, Miss ČR 2004, by si ráda vydělala na vlastní bydlení. Vyhrála sice roční pronájem bytu, ale až její kralování skončí, bude muset byt opustit...

Výběr článků

Načítám