Hlavní obsah

Česká Miss byla nadšena Hollywoodem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Pořádně napilno má tento týden v Los Angeles Česká Miss 2006 Renata Langmannová, kterou už tuto neděli čeká finále prestižní světové soutěže Miss Universe. A co víc, v Americe si našla nového kamaráda.

Článek

"Mám na sebe tak hodinku denně. Naposledy jsme třeba vstávaly ve čtyři hodiny ráno, abychom mohly udělat společnou fotografii na plakát. Ale program je zajímavý a naprosto úžasná byla třeba návštěva Universal Studios Hollywood." řekla česká kráska. V těchto místech se natáčí naprostá většina amerických filmů.

Nový kamarád Langmannové je gay

Renata absolvovala mimo jiné nácvik choreografie na finálový večer, zúčastnila se party v Hard Rock Café spojenou s autogramiádou a také uvítací večeří v hotelu, kde je ubytována. "Potkala jsem na ní Čecha, který žije už třináct let v Los Angeles a pracuje v hotelu jako manažer zahraničního obchodu. Je úžasný. On si mě vlastně našel sám. Když se dověděl, že tu bude Miss Universe, všechno si o mně zjistil. Tak milý člověk se v Česku hned tak nenajde," uvedla Renata Langmannová a okamžitě se jala vyvracet vznikající teorie, že by vítězku České Miss mohl v Kalifornii čekat žhavý románek. "Je to gay," uvedla Langmannová. Den po finále se chystá Renatin nový kamarád pozvat ji i jejího otce na návštěvu nejzajímavějších míst v Los Angeles.

Česká Miss nechce být umělá

"Všechny holky se tu strašně předhání, která z nich bude víckrát vyfotografována nebo natočena, což není můj styl," řekla Renata, která podle svých slov také nemá na sobě na rozdíl od mnoha soupeřek nic umělého, a to prý ani nehty. Jinak mi ale všichni říkají, že mám krásné oči i úsměv, což je docela příjemné," zmínila se s okouzlujícím úsměvem Česká Miss.

Reklama

Související články

Česká Miss bude soutěžit bez spodního prádla

Česká Miss Renata Langmannová je už připravena 5. července odletět do Los Angeles, kde se bude ucházet o titul nejkrásnější dívky světa - Miss Universe. Došity...

Uspěje Češka Langmannová na Miss Universe?

Příliš velké úspěchy letošní České Miss Renatě Langmannové na světové soutěži Miss Universe neprorokuje například její loňská kolegyně Kateřina Smejkalová....

Výběr článků

Načítám