Hlavní obsah

Brad Pitt zapáleným ekologem?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW ORLEANS

Už jsme tak trochu zvyklí, že se Angelina Jolie podílí na různých charitativních akcích. Teď si z ní zřejmě vzal příklad její partner Brad Pitt, který se začal aktivně podílet na kampani pro zelený přístup k rekonstrukci New Orleans poté, co byla jeho značná část zdevastována hurikánem Katrina.

Článek

Pitt pracuje se skupinou vedoucích architektů z organizace Global Green USA. Podílí se na urychlení přestavovacího procesu, který by měl být navíc šetrný k životnímu prostředí.

Na tiskové konferenci Pitt řekl: "Toto je obrovská šance... přebudovat město tak, aby bylo energeticky účelné a byla tak zvýšena kvalita života, zejména chudých."

Pitt a jeho ekologičtí přátelé vytvořili udržitelný a finančně dostupný systém ubytování, který bude zároveň dodržovat základní ekologická pravidla. Herec dodal: "Je nemožné zkopírovat minulost... Původní provedení bylo opravdu dobré. Dokonce i velmi efektivní... Ale my to můžeme zvládnout lépe."

Reklama

Související témata:

Související články

Jolieová a Pitt mají dceru

Hollywoodská superhvězda Angelina Jolieová (30) v sobotu přivedla na svět dceru Shiloh Nouvel, kterou má s americkým hercem Bradem Pittem (42).

Výběr článků

Načítám