Hlavní obsah

Avril Lavigne se vdala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MONTECITO

I zlobivé holčičky nakonec velmi rády vypadají neodolatelně a stylově. A stejně tak to je s Avril Lavigne. Ta nechala svou dětskou skejťáckou image daleko za sebou a na svůj víkendový svatební obřad se dostavila v okouzlujících šatech od návrhářky Very Wangové.

Článek

Jednadvacetiletá zpěvačka, která zkouší štěstí také v Hollywoodu se vdala za zpěváka hudební skupiny Sum 41, šestadvacetiletého Derycka Whibleyho.

Kanadská zpěvačka řekla své "I do" (obdoba českého Ano) před 110 hosty na venkovském obřadu, který se konal na luxusním statku v Montecito, ve státě California.

Lavigne: "Jsem beznaděná romantička!"

Originální datum velkého dne mělo být někdy v srpnu. Členové rodin a přátelé se o nových plánech dozvěděli jen několik dnů před samotným obřadem. Dvojice tak chtěla ujít velkému mediálnímu poprasku.

Zpěvačka chodila s frontmanem skupiny Sum 41 už od počátku roku 2004 a v červnu 2005 se s ním také zasnoubila. Již dříve zpěvačka prohlásila: "Možná vypadám jako tvrdá holka - a také jsem - ale vevnitř jsem stejně tak beznadějná romantička.

Reklama

Související témata:

Související články

Avril Lavigne kritizovala Britney Spearsovou

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne již poněkolikáté slovně zaútočila na svou pěveckou kolegyni Britney Spearsovou. Devatenáctiletá rockerka vytkla blonďaté...

Avril Lavigne se zasnoubila

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne se před pár dny zasnoubila se svým přítelem, rockerem Deryckem Whibleym ze skupiny Sum 41. Napsal to magazín US Weekly.

Výběr článků

Načítám