Hlavní obsah

Spiderman čeká dítě

Novinky, Famous

Tobey Maguire a jeho snoubenka Jennifer Meyerová čekají první dítě. Oficiálně to oznámila Jennifer, která je losangeleskou designérkou šperků. "Prožívám nejlepší část svého života. Doslova se vznáším. Budu se vdávat, založila jsem rodinu a mám fungující firmu," pochvalovala si devětadvacetiletá Tobeyho snoubenka

Článek

Filmový Spiderman požádal Meyerovou o ruku letos v dubnu. A přípravy svatby už jsou v plném proudu. Tobey přislíbil lásku na celý život své dlouholeté přítelkyni během romantického víkendu v Los Angeles. "Byla to neuvěřitelná událost. Nyní nám už zbývá jen naplánovat svatbu. Datum budeme vědět již brzy," nechal se slyšet herec.

Tobey, který byl spojovaný s filmovou kolegyní Kirsten Dunstovou, s Jennifer randí již více než tři roky. Dceři šéfa společnosti Universal Rona Meyera daroval diamantový prsten od Tiffanyho. Jeho cena se pohybuje ve statisících dolarů.

Maguire se nyní připravuje na třetí pokračování příběhů o pavoučím superhrdinovi. "Chystáme třetího Spidermana, takže piluju postavu, abych vypadal v kostýmu co nejlépe. Dvojka měla neuvěřitelný úspěch a my doufáme, že ho překonáme. Trojka prostě bude skvělá," prozradil třicetiletý herec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám