Hlavní obsah

Manželka Ewana McGregora žárlí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Manželka skotského herce Ewana McGregora přiznala, že velmi žárlí, když svého muže na plátně vidí při milostných scénách. Francouzská filmová architekta Eve přiznala, že své pocity dokázala kontrolovat při scénách s Nicole Kidmanovou, Cameron Diazovou, Annou Frielovou a Rachel Weiszovou. Problém prý ale měla u Trainspottingu, píše zpravodajský server Ananova.

Článek

V Trainspottingu, filmu režiséra Dannyho Boyla, hrál Ewan McGregor drogově závislého Marka Rentona. Milostnou scénu v něm měl s "náctiletou" herečkou Kelly McDonaldovou. Po sexuálním styku prohlásí McGregorova postava: "Takhle dobře mi nebylo od té doby, co Archie Gemmill skóroval proti Holandsku v roce 1978."

Právě tahle scéna vyvolala v Eve největší pocity žárlivosti. Časopisu Now k tomu řekla: "Čekala jsem v té době naši první dceru Claru. Kelly, která je moc krásná, mi připadala jako svěží květinka. Možná za to mohly hormony, ale při pohledu na tuto scénu jsem se přestala třást až po porodu."

Ve svém novém filmu nazvaném Young Adam (Mladý Adam) hraje Ewan McGregor dělníka na nákladní lodi, který se během děje pomiluje hned se 4 různými ženami. V jedné obzvlášť vášnivé scéně s Emily Mortimerovou prý létá bahno, inkoust i omáčka.

Vzorný otec a manžel

Ewan McGregor si Eve Mavrakisovou vzal ve Francii v červenci roku 1995. Mají spolu dvě dcery - Claru (7 let) a Esther (1,5 roku). Přestože je Ewan velký vlastnec a miluje své rodné Skotsko, rodina žije v Londýně. Jakmile je to možné, vozí herec všechny tři své "holky" s sebou na natáčení.

I přesto, že je zjevně vzorný otec i manžel, bulvárnímu tisku to nedá a snaží se nějakou jeho mimomanželskou aféru objevit. Po úspěchu muzikálu Moulin Rouge ho například spojoval s Australankou Nicole Kidmanovou. Oba herci však prohlašovali, že jsou jen přátelé. Nicole navíc prosila novináře, aby brali ohledy na Eve a Ewanovy dcery.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám