Hlavní obsah

Claptonovi přišel dopis od mrtvého syna

LONDÝN

Krátce po pohřbu svého čtyřletého syna Conora, který v roce 1991 vypadl z okna newyorského bytu, zažil britský zpěvák a kytarista Eric Clapton obrovský šok. V poště našel dopis od Conora s ručně psaným vzkazem: "Mám tě rád." Syn napsal svému otci dopis krátce před svou smrtí.

Článek

Conorova matka Lory Del Santová, jíž patřil byt na Manhattanu, kde se tragédie odehrála, to uvedla v americkém televizním pořadu Entertainment Tonight. Chlapeček se pokoušel psát a řekl mamince, že by chtěl tátovi něco napsat, ale nevěděl co. "No tak mu napiš, že ho máš rád," poradila mu Del Santová.

Song o smrti syna se stal hudebním hitem

Vzkaz napsaný na kusu papíru pak poslali poštou do Londýna, kde tehdy Clapton žil. Dopis ale dorazil až po pohřbu. "Clapton otevřel poštu a byl to dopis od Conora. Na tu chvíli nikdy nezapomenu," vzpomíná dojatě Del Santová.

Vztah bývalé italské televizní moderátorky a slavného hudebníka se po tragédii rozpadl. Kytarista svůj smutek ze ztráty syna vyjádřil v baladě Tears In Heaven, která se stala jednou z jeho nejslavnějších písní.

Reklama

Související témata:

Související články

Eric Clapton se stal popáté otcem

Devětapadesátiletý legendární hudebník Eric Clapton se stal již popáté ve svém životě otcem. Jeho manželka Melia McEneryová (29) přivedla v úterý na svět...

Výběr článků

Načítám