Hlavní obsah

Madonna se vzdala své víry

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Někdejší největší propagátorka kabaly mezi celebritami se vzdává své víry. Madonna odchází z řad věřících oddaných mystické židovské víře kvůli tomu, aby svým dětem umožnila slavit Vánoce. Údajně je také unavená z toho, jak moc zatěžují její rodinný rozpočet příspěvky církvi.

Článek

Popová superstar si podle vlastních slov dává od jakékoliv víry na dlouhou dobu pauzu a zaměří se naplno na vztah s manželem Guyem Ritchiem a na děti, informuje britský list The Independent.

Sedmačtyřicetiletá Madonna si údajně uvědomila, že kvůli závazku vůči kabale zanedbává své děti - Lourdes a Rocka - a znemožňuje jim slavit běžné svátky, jako jsou například Vánoce, které doposud nepoznaly.

Jiné lákala a sama odešla

Do jaké míry je pro Madonnu odchod od kabalistů rozpačitý, se lze jen dohadovat. Jako slavná osobnost se snažila ke kabale přilákat takové osobnosti jako Britney Spearsovou, Victoriu a Davida Beckhamovi nebo nedávno herečku Lindsay Lohanovou.

Kabale dokonce zasvětila svoji dětskou knihu Anglické růže. Do newyorského kabalistického centra investovala z vlastní kapsy dvanáct miliónů liber.

Reklama

Související témata:

Související články

Horka narušují Madonně sexuální vyžití

Dlouhotrvající horké počasí narušuje Madonně manželství a sexuální život. Během svého turné totiž vyhazuje manžela Guye Ritchieho z hotelového pokoje, protože...

Výběr článků

Načítám