Hlavní obsah

Russell Crowe s manželkou přivítali na svět chlapečka

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Slavný pár Russell Crowe a jeho manželka Danielle Spencerová přivítal na svět chlapečka. Tennyson Spencer Crowe se narodil v nemocnici Royal North Shore v Sydney a vážil čtyři kilogramy. Časopisu People to oznámil hercův mluvčí Grant Vandenberg.

Článek

"Matce, otci i dítěti se daří velice dobře," uvedl Vandenberg. Dvaačtyřicetiletý Crowe a jeho o sedm let mladší manželka již pečují o syna Charlese Spencera Crowea, který se narodil 21. prosince 2003 taktéž v Sydney.

Crowe a Spencerová se vzali v dubnu 2003 na hercově australském ranči. Na lednovém předávání Zlatých globů Russell prozradil, že čekají druhé dítě. "Dani je znovu těhotná. Narodí se nám to v červenci," prohlásil filmový Gladiátor na červeném koberci.

Malý Charles se sourozence nemohl dočkat. "Věděl, kde v mamince je, a také jsme mu vysvětlili, že se jednoho dne narodí," prozradil Crowe, který byl na porodním sále s manželkou a všechno natáčel na videokameru.

Reklama

Související témata:

Související články

Russell Crowe bude podruhé otcem

Australský herec Russell Crowe se stane podruhé tatínkem. Informoval o tom britský internetový server Female First. Matkou jeho potomka bude hercova manželka...

Russell Crowe má vlastní mužstvo ragbistů

Známý australský herec Russell Crowe zřejmě nemůže zapomenout na svou slavnou oscarovou roli gladiátora a chce se zapojit do jiného tvrdého zápasu: koupil...

Výběr článků

Načítám