Hlavní obsah

Camilla utekla princi Charlesovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nejspolehlivějším hrobařem lásky je manželství, tvrdí cynici z přesvědčení. Dokud byli milenci, bránil britský korunní princ Charles svou přítelkyni Camillu Parker-Bowlesovou před nevraživostí vlastní matky, slovními útoky své tehdejší choti Diany i nepřízní veřejnosti. Od jejich sňatku nyní uplynulo 15 měsíců a vše je jinak!

Článek

"Mezi následnickým párem došlo k vážné roztržce," informuje londýnský deník News Of The World. Sedmapadesátiletý Charles totiž nyní začal od Camilly, která je o půl druhého roku starší, nekompromisně požadovat, aby se v budoucnu ještě více podílela na oficiálních akcích pořádaných Buckinghamským palácem. Ta však odmítla s odůvodněním, že toho už snad dělá dost.

Po několika hádkách, při nichž stárnoucí kandidát na britský trůn trval na svém s tvrdošíjností rozmazleného dítěte, si jeho manželka sbalila kufry a dočasně se odstěhovala na své dřívější sídlo ve Wiltshire. Prý, aby získala odstup a mohla se zamyslet nad budoucností jejich svazku.

Reklama

Související témata:

Související články

Diana nesnášela sex s princem Charlesem

Další ze skandálních odhalení přinesla vzpomínková kniha Diana: Poslední slovo, kterou sepsala Simone Simmonsová (49) a jejíž pasáže tento týden začal průběžně...

Výběr článků

Načítám