Hlavní obsah

Němka prodává sebe a své ferrari na eBay

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Internetový bazar eBay zažívá další kuriozitu. Můžete tady totiž vydražit zánovní ferrari, v jehož výbavě je navíc sama majitelka. Šestadvacetiletá Němka pod pseudonymem Leila doufá, že touto cestou potká muže svých snů.

Článek

"Pořídila jsem si to auto, když jsem po rodičích zdědila nějaký majetek, a teď hledám někoho, kdo si mě nebude chtít vzít jen kvůli penězům," vysvětluje svůj čin Leila. Dlouho nemohla narazit na žádného muže, jenž by ji miloval pro ni samou, nikoli pro miliónové konto. Automobil s nevídanou výbavou startoval v dražbě v přepočtu na zhruba osmatřiceti miliónech korun.

Do emailové schránky po muži toužící Němky se ihned po zveřejnění inzerátu nahrnuly stovky emailů. Nabídky byly lákavé, ale málokterý nápadník mohl skutečně prokázat, že je schopen nabízenou cenu uhradit. "Zatím nejvíce mi nabízel jeden muž - milión tři sta osmdesát tisíc liber (55 miliónů korun). Ale nebyl schopen podat důkaz, že skutečně takovou částku uhradí," řekla novinářům posmutnělá Leila.

Rozhodně nejde o první kuriózní nabídku na eBay, například loni se jedna americká žena prodávala společně se svým domem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám