Hlavní obsah

Zapletalovy missky řádí v Turecku

Právo, Helena Vacková (Belek)
BELEK/TURECKO

Letošní finalistky Zapletalovy soutěže krásy se opět sešly pohromadě. Tentokrát společně vyrazily na dvanáctidenní dovolenou na Tureckou riviéru, do Beleku, které patří k nejluxusnějším zdejším letoviskům.

Článek

Zájezd do pětihvězdičkového hotelu Asteria Bellis všech dvanáct dívek dostalo od cestovní kanceláře Blue Style jako jednu z cen za účast ve finále Miss ČR 2006.

Mezi dívkami chybí jen Kateřina Kuřátková, která je právě pracovně ve Španělsku a Hana Mašlíková. Ta se zase rozhodla zkusit štěstí v nové reality show TV Prima Trosečník a za pár dnů odlétá se štábem a dalšími patnácti odvážlivci na vzdálený opuštěný ostrov, kde bude měsíc přežívat v extrémních podmínkách a bojovat tak o hlavní výhru.

Ostatní dívky si v Turecku užívají odpočinku, diskoték a tradiční místní kuchyně, ale také adrenalinových zážitků. Hned první večer připravil majitel CK Blue Styl Imed Jeddai pro krásky večeři s malým překvapením. Každá z dívek od něj dostala řetízek s přívěškem - ochranným okem a plíškem, na němž mají vyryto své jméno. Oko je má prý chránit před vším zlým.

Missky už mají také za sebou den plný vodních sportů, během něhož si zajezdily na vodních skútrech, banánu taženého motorovým člunem či gumovém talíři. Ačkoliv některé z nich zpočátku měly strach, nakonec si všechny pořádně zařádily. Například na svoji jízdu zřejmě nezapomene Miss Taťána Kuchařová s Ivetou Kučerovou, které nezvládly řízení skútru a obě se tak neplánovaně vykoupaly v moři.

Taťána Kuchařová se také snaží zapomenout na svůj nedávný rozchod s přítelem, se kterým chodila téměř tři roky. "Rozešli jsme se po tiché dohodě," říká kráska a zdůrazňuje, že na rozpadu jejich vztahu v žádném případě nemělo vliv vítězství v soutěži krásy. "Do nového vztahu se nijak zvlášť neženu. Teď se chci soustředit na své povinnosti Miss ČR," uvádí Taťána, která na podzim bude naši republiku reprezentovat na Miss World v Polsku.

Musela se vrátit kvůli zkoušce

V neděli odpoledne dovolená skončila pro druhou Vicemiss Renátu Czadernovou. Musela se totiž vrátit zpátky do Prahy, kde ji v úterý čeká zkouška z ekonomie na vysoké škole. I tak si ale Renáta pobytu u moře a téměř čtyřicetistupňového tepla užila. V knížkách u vody neležela, na zkoušku už se připravila dopředu.

V následujících dnech missky čeká další nezapomenutelný zážitek v podobě raftingu, navštíví také město Alanyi, kde budou moct předvést své umění ve smlouvání na místním trhu. Imed Jeddai ještě slibuje další překvapení. Chystá pro ně bláznivý den. Co to ale bude, zatím potutelně tají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám