Hlavní obsah

Sotva dospělý mladík má sedm dětí, každé s jinou ženou

LONDÝN

Nezaměstnaný britský mladík se v 21 letech stane už posedmé otcem a ani jeden jeho potomek nemá vlastního sourozence - každé dítě se může pochlubit jinou matkou. Napsal to nedělník Sunday Sun vycházející v severoanglickém Newcastlu. První dítě se Keithu Macdonaldovi narodilo, když mu bylo pouhých 15 let.

Článek

Do povědomí Britů se dostal mladík už loni, když ho noviny kritizovaly, že se o žádné ze svých tehdy šesti dětí vůbec nestará.  "Další je na cestě," svěřil se dnes listu Macdonald. "Není to sice poprvé, ale už teď se z jeho narození raduji," ujistil novináře.

Mladík s žádnou matkou svých dětí nežije a zřejmě tomu tak nebude ani tentokrát. Alespoň naznačil, že míní zůstat ve svém bydlišti v Sutherlandu na okraji Newcastlu, zatímco jeho nynější známost bydlí u rodičů v nedalekém městečku Washington.

Dívku, s níž Macdonald zplodil v 15 letech první dítě, opustil krátce poté, co potomek jménem Jamie Leah přišel na svět. Pak se z dalších známostí narodili Kady a Angelis a následovaly další tři děti, jejichž jména noviny nejmenují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám