Hlavní obsah

Vlasta Horváth chystá svatební cestu na Sardinii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stesky ženatých mužů rozhodně nesdílí druhá česká SuperStar Vlastimil Horváth. Se svou dlouholetou přítelkyní Markétou, kterou si vzal za manželku krátce po svém vítězství v soutěži, má prý stále harmonický vztah a chystají konečně společnou dovolenou. Vše zvládají dobře i přes Vlastovo velké pracovní vytížení.

Článek

"Jsme v pohodě a jsme šťastní," odpovídá zpěvák na otázky o svém rodinném životě. "Určitě se nic nezměnilo k horšímu, právě naopak. Mám pocit, že nás ty velké změny v mém životě ještě víc stmelily," tvrdí. Trochu komplikovanější je to ale s domácími pracemi. S nimi prý už nově vzešlá hvězda nemůže pomáhat tak, jako dřív.

Potomka zatím neplánují

"V minulosti jsme to měli rozdělené. Markéta nerada luxuje, a tak jsem vysával já a ona dělala zbytek. Ale teď se nedá moc odhadnout, kdy a jak budu mít čas, a tak se musí o většinu věcí starat sama, ať už to má ráda nebo ne," říká. Právě spousta práce je pravděpodobně důvodem toho, že manželé v dohledné době ani neplánují pořídit si potomka.

Čas si však najdou alespoň na romantickou dovolenou. "Pojedeme na Sardinii. Když jsme se brali, neměli jsme ani svatební cestu, takže tohle budou takové opožděné líbanky," usmívá se Vlasta. Zájezd, na který se manželé Horváthovi chystají, je navíc výjimečný, byla to výhra v soutěži.

Horvátha se drží podivné štěstí

"Když jsem dělal autogramiádu na veletrhu cestovního ruchu, přišla za mnou paní z jedné cestovky a nechala mě vyplnit nějaký soutěžní lístek. A pak mi volali, že jsem u nich vyhrál dovolenou. Dřív jsem nikdy jsem nic nevyhrával, a tohle už je podruhé nebo potřetí," kroutí zpěvák udiveně hlavou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám