Hlavní obsah

Reality show Bar pomalu ťuká na obrazovky

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Přípravy na největší letní televizní projekt v České republice se chýlí ke konci. Ve zcela novém formátu reality show se objeví jak celebrity, tak i obyčejní lidé bez mediálních zkušeností. A jak zatím vypadá vila, ve které budou soutěžící bydlet? Jako normální ubytovna. Na dokončení vybavení domu jsou však ještě téměř dva týdny času.

Článek

Kdo se mezi soutěžícími objeví? Tomáš Savka, Anife Ismet-Hassan, Pavel Novotný ml. a devět dalších soutěžících. Ti všichni vás budou na baru ve Žlutých lázních v Praze obsluhovat. Bydlet budou během soutěže v domě vzdáleném pouhých několik metrů.

Nový typ reality show má zejména tu zvláštnost, že jejími hvězdami se můžete stát i vy sami. Stačí se v Baru zastavit na drink a v případě, že váš tamější pobyt bude něčím zajímavý, tak se klidně můžete vidět za krátkou dobu v televizi. Informace z okolního světa se soutěžícím klidně říkat mohou. Tím se tedy Bar liší od reality show VyVolení, kde soutěžící neměli ponětí o tom, co se děje venku.

Tomáš Savka: Bojím se ponorky!

Zeptali jsme se Tomáše Savky, z jakého důvodu se dobrovolně připravil o prázdniny a nastoupil v Baru. Své prázdniny by totiž Savka dle svých slov stejně strávil v podobných podnicích, pouze jen na druhé straně pultu. Čeho se ovšem opravdu bojí, to je ponorková nemoc. Připouští, že ho může chytit "psycho" a vše by tak nakonec mohlo být trochu divoké. Na druhou stranu ale věří, že se bude moci během soutěže přiblížit lidem a to je jeden z hlavních důvodů, proč se této show také účastní.

Moderování soutěže se ujmě čerstvě utvořená moderátorská dvojice - Libor Bouček a Laďka Něrgešová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám