Hlavní obsah

Wimbledon se bude muset obejít bez krátkých sukýnek

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WIMBLEDON

Tenisový svátek ve Wimbledonu se bude muset obejít bez krátkých sukýnek. Hráčkám totiž při tenisových utkáních nezakrývaly pozadí tak, jak by měly, a tak pořadatelé turnaje varovali všechny tenisové hvězdy, aby si nošení příliš krátkých sukýnek odvykly, jinak je jednoduše zakážou.

Článek

Angličtí tenisoví hráči mají dlouhou dobu přísná pravidla, jak se oblékat. V tom za nimi ostatní kluby pokulhávají a dostávají se tak do problémů.

V roce 2002 způsobila pozdvižení Anna Kournikovová, když na kurt přiběhla v černých šortkách. Nikdo kromě slavné Rusky si to nedovolil. Letos v Austrálii naopak vzbudila povyk další Ruska Maria Sharapovová, která tenisovou hru odehrála v extrémně krátké sukni, takže "jí šlo všechno vidět".

Ačkoliv pánové její skvělou postavu a forehand obdivují, organizátory tenisových zápasů erotický nádech poklidné hry příliš netěší. Uvítali proto, že se Sharapovová a její kolegyně Maria Kirilenková "zklidnily" a na letošní Wimbledon dorazily v "usedlejších modelech".

Wimbledonská pravidla jsou podle organizátorů nekompromisní a nelze je obcházet. Mluví jasně: "Každého soutěžícího, který se objeví na kurtu v oblečení, které je komisí považováno za nevhodné, čeká trest."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám