Hlavní obsah

Hledají se dobrovolníci na testování nové chutě spermatu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský prodejce erotických pomůcek LoveHoney.co.uk začal testovat novou pilulku, která by měla zpříjemnit párům sexuální dovádění. Tabletka totiž dokáže změnit chuť spermatu. To pak může chutnat například jako jablečný džus.

Článek

Tabletka se bere dvakrát denně po dobu jednoho měsíce a tradiční, pro mnohé nepříjemnou chuť spermatu osvěží a promění v jablečnou pochoutku.

LoveHoney.co.uk nyní hledá dobrovolníky, kteří by byli ochotní pilulku po dobu třiceti dnů testovat a do internetového blogu zaznamenávat počet ejakulací a také, jak jejich sperma postupem času chutnalo sexuální partnerce či partnerovi.

Lidé pilulky testují hlavně "z lásky"

"Samozřejmě nabízíme odměnu. Jde ale o práci, kterou lidé dělají spíše jako zálibu a z lásky než pro peníze," uvedl šéf vývoje v LoveHoney Ali Carnegie.

Testovaný produkt je stoprocentně vegetariánský a je určený heterosexuálním i homosexuálním párům. LoveHoney.co.uk je největším britským prodejcem erotického zboží pro ženy. Mužům a gayům je určena bratrská stránka CockLocker.co.uk.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám