Hlavní obsah

Hvězda filmu Blafuj jako Beckham bude hrát v Pohotovosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britská herečka Parminder Nagraová, která zazářila v britské fotbalové komedii Blafuj jako Beckham, bude hrát lékařku v úspěšném americkém seriálu Pohotovost, jehož sedm řad v České republice vysílaly televize Nova a Prima. O nové roli mladé Indky informuje zpravodajský server Ananova.

Článek

Nagraová bude v seriálu hrát indickou internistku, která vystudovala ve Velké Británii a přijela pracovat do Chicaga, kde se děj Pohotovosti odehrává. Roli herečce nabídl jeden z tvůrců seriálu, John Wells. Deníku New York Post k tomu Parminder řekla: "Přišel ke mně a zeptal se mě, jak by se mi líbilo dělat na Pohotovosti. Já jsem na to zamumlala, že líbilo. Skutečně mi nic nemohlo více zalichotit."

Postava, kterou bude Nagraová hrát zatím nemá jméno a scénáristé teprve vytvářejí její charakter a osudy. Jisté ovšem je to, že součástí její minulosti bude výchova v Anglii, aby se vysvětlil hereččin britský akcent. Sama představitelka o své roli prozradila: "Zatím to vypadá, že to bude někdo, kdo se vyzná v tom, co dělá. Je velmi mazaná, svědomitá a přímočará.

Seriál Pohotovost je jedním úspěšných "dětí" spisovatele Michaela Crichtona. Získal řadu prestižních televizních ocenění Emmy a proslavil nejednoho svého protagonistu. Za všechny stojí za zmínku zejména George Clooney, jehož role charismatického pediatra doktora Rosse vystřelila přímo na hvězdné hollywoodské nebe.

Sedmadvacetiletá Parminder Nagraová si už v Británii v seriálech s lékařskou tématikou zahrála. Většinou to ale nebyly role doktorek. Sama má životní zkušenost coby pacientka. V sedmi letech byla během vaření silně popálena na levé noze a léčení si vyžádalo dlouhou dobu na nemocničním lůžku. Její obrovská jizva je ostatně v Blafuj jako Beckham vidět a ústy své hrdinky Jasminder herečka vypráví, jak k popálenině přišla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám