Hlavní obsah

Princ William se nechal namalovat nahý

Novinky, Famous
LONDÝN

Britská královská rodina šílí. Přítelkyně korunního prince Williama totiž zostudila trůn erotickým zobrazením monarchy. Kate Middletonová zúročila své výtvarné nadání a vymalovala obraz nahého Williama. Akt princi darovala v den jeho čtyřiadvacátých narozenin. Královna Alžběta II. je však z uměleckého díla znechucena.

Článek

William slavil 21. června narozeniny v kruhu svých nejbližších, kam byla přizvána i přítelkyně Kate. Obraz vzbudil okamžitě pozdvižení, ačkoli se o klasický akt nejedná. William a Kate jsou na plátně sice nazí, choulostivé partie jsou však před zraky všech chtivých očí skryty pod rouškou rudého hedvábí.

"Její Veličenstvo obraz ještě neshlédlo. Ale rádci už královně obraz popsali a ona vzkázala, že je to nechutné. Každý jistě tuší, že Kate a William spolu sdílejí lože, ale takhle napřímo to vyzradit celému světu a ještě to ukázat veřejnosti na obraze, to je za hranicemi slušnosti, které královna ctí," svěřil člen dvora novinářům z britského deníku Daily Star.

Alžběta si údajně zavolala Williama na kobereček a požádala ho, aby se svým intimním vztahem tolik neotvíral veřejnosti. Podle vládkyně britské monarchie totiž není vhodné, aby se budoucí král obnažoval před zraky poddaných. Vzpurný princ si však přesto obraz pověsil v ložnici. Tím dal babičce najevo, že nehodlá ustupovat její úzkoprsé morálce.

Malířku Kate potkal William během studií na filozofické fakultě St. Andrews University.

Reklama

Související články

Princ William má voskovou figurínu

Třiadvacetiletý britský princ William se dočkal své voskové figuríny. Ta stojí v proslulém Muzeu Madame Tussauds v Londýně. Předpokládá se, že si socha...

Výběr článků

Načítám