Hlavní obsah

Karel Gott má prý konečně pocit domova

– PRAHA

Zpěvák Karel Gott získal ve svých téměř 67 letech konečně pocit, že má domov. Pomohlo mu k tomu narození jeho dcerky Charlotty Elly. Prozradil, že se nikdy necítil tak domácky jako právě v těchto dnech.

Článek

S dcerkou, které budou zanedlouho dva měsíce, své přítelkyni Ivaně Macháčkové pomáhá, jak může, ale chůvu by ve svém domě v Praze na Bertramce nestrpěl.

"Zatím jsem proti tomu. Byl by to cizí člověk v domě. Může to být velká pomoc, něco velmi smysluplného, ale zároveň to může být problém," podotkl. Přítelkyně podle něj nemůže dělat všechno sama, proto pomáhá s koupáním a s dalšími potřebami kolem novorozeněte.

"Baví mě pozorovat děcko od narození, dívat se, jak se vyvíjí, baví mě to hledání, jestli roste do hezké dívčí tváře, jestli vnímá," rozplýval se. Pokud je ale potřeba vstávat v noci, je to vyloženě práce Ivany Macháčkové. "To ne, nevstávám. Když mám druhý den moře práce, tak se vždycky vzdálím, abych se trošku vyspal, ale jinak pomáhám," uvedl.

S novým pocitem domova prý nelituje toho, že rodinné zázemí nepoznal dřív. "Znám se a velmi dobře si pamatuji, jaký jsem dřív byl. Velmi intenzivně jsem se soustředil na kariéru, na práci, abych ji nepustil z ruky, abych najednou nezůstal stát někde na štrece a nelitoval, že jsem neudržel opratě." Za 45 let své kariéry udělal podle svých slov v populární hudbě tolik jako málokdo. "A jestli se to někomu nelíbí, tak neznám zpěváka, který by se zalíbil všem," konstatoval.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám