Hlavní obsah

Eminem opět bere antidepresiva

– NEW YORK
Novinky, Famous

Zpěvák Eminem je opět na antidepresivech. Stále se nevzpamatoval z vraždy svého nejlepšího přítele a druhého rozvodu s manželkou Kim. List NYDN s odvoláním na zpěvákova mluvčího napsal, že se mu daří vše zvládat jedině díky antidepresivům, které užívá již několik týdnů.

Článek

Podle NYDN upadl Eminem do hlubokých depresí před více než dvěma měsíci poté, co bývalý člen jeho kapely D12 Proof zemřel na následky střelného zranění hlavy. Navíc se s ním ve stejné době opět rozešla manželka Kim.

Eminem se nyní podle mluvčího pomalu zotavuje a opět se dostává do formy. "Je utrápený a stále truchlí, samozřejmě," řekl tisku mluvčí Dennis Dennehy. "Trpí depresemi, jako by trpěl každý, kdyby takto ztratil někoho blízkého."

"Ještě než se to vše stalo, oznámil, že si bere na čas volno. Chtěl si odpočinout a rozhodně nečekal, že bude namísto toho bojovat s depresemi," dodal Dennehy.

Reklama

Související témata:

Související články

Eminem se pomalu smiřuje s umírající matkou

Po letech vzájemného osočování a slovních přestřelek uzavřel slavný americký raper Eminem příměří s vlastní matkou. Důvod je prostý - Debbie Nelsonová, která...

Výběr článků

Načítám