Hlavní obsah

Zázračný golfista trefoval jamku na jeden odpal

– BARNTON

Skotský golfista čekal deset let na svou první jamku jednou ranou - nakonec se mu to v jednom zápase povedlo dokonce dvakrát. Pětadvacetiletý Chris Tugwell ohromil nejen sám sebe, ale také svého soupeře Dereka Millera.

Článek

Na Bruntsfieldském golfovém hřišti se děly věci. Kurzy na to, že hráč strefí dvě jamky první ranou během zápasu by se pohybovaly asi okolo 67 miliónů ku jedné, napsal deník The Scotsman.

Chris Tugwell z Edinburghu v zápase reprezentoval Lothianburnský golfový klub. Všechny ohromil, když sedmou jamku trefil na vzdálenost 157 yardů prvním pokusem.

Napodruhé byl už golfista v šoku

Samotný tomu nechtěl moc věřit, ale prý ho to velmi nabudilo. Jenže o pět kol později předvedl něco ještě neuvěřitelnějšího. Na vzdálenost 168 yardů totiž trefil jamku na první pokus znovu.

"Byl jsem absolutně šokován a nechtěl jsem věřit, že je míček v jamce až do té chvíle, kdy jsem ho tam viděl na vlastní oči," řekl šťastný golfista.

Reklama

Související témata:

Související články

Kateřina Průšová podlehla golfu

Kouzlu golfu, stále oblíbenějšího sportu provozovaného na čerstvém vzduchu, už propadla spousta osobností ze světa showbyznysu. Docela čerstvě se mezi...

Výběr článků

Načítám