Hlavní obsah

Elvis Presley prý musel být gay

– DUBLIN
Novinky, Famous

Jonathan Rhys Meyers je přesvědčený, že byl Elvis Presley homosexuál. Podezřelá je údajně jeho garderoba a náklonnost k matce. Osmadvacetiletý irský herec si zpěváka zahrál v televizním filmu Elvis a po seznámení s jeho historií prohlásil, že je to "největší gay, o kterém kdy četl".

Článek

"Někdo, kdo žije tak dlouho s matkou a obléká se do takových pozlátek, musí být zaručeně gay," míní Meyers, jenž získal roli Elvise v konkurzu, kterého se zúčastnilo dvě stě herců.

Jonathan, známý například z filmu Mission: Impossible III, zároveň prozradil, že si v rolích gayů libuje a rád by ztvárnil ve filmech slavné homosexuální ikony. Gaye si zahrál například ve snímku Sametová extáze z roku 1998 nebo ve velkofilmu Alexander Veliký. A rozhodně se dalším nabídkám na role homosexuálů nevyhýbá.

V budoucnu by rád ztvárnil v biografických filmech třeba hvězdy stříbrného plátna Rocka Hudsona nebo Montgomeryho Clifta. "Za nějakých deset let bych mohl být tak akorát starý, abych si zahrál Rocka Hudsona. I když jsem možná na jeho ztvárnění docela malý. Tak bych si střihnul alespoň Montgomeryho Clifta," plánuje Meyers.

Reklama

Související články

Elvisovým imitátorům hrozí konec

Více než 30 000 americkým imitátorům Elvise Presleyho hrozí, že budou muset skončit se svou činností. Miliardář Bob Sillerman, který vlastní práva na vše,...

Výběr článků

Načítám