Hlavní obsah

Nicole Kidmanová zásobuje fotografy pivem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Nicole Kidmanová se svým snoubencem Keithem Urbanem zvolili skvělou taktiku, jak získat na svoji stranu zástupy paparazzů, kteří stanují kolem jejich domu poblíž Sydney. Konejší je pravidelným přísunem studeného piva. Desítky fotografů se sjeli k domu Nicole kvůli její plánované víkendové svatbě.

Článek

Před fotografy u přímořského sídla Kidmanové se v úterý otevřeli vrata garáže, z nichž namísto nevěsty a ženicha vyšly dvě ženy, které fotografům předaly pivo a láhve s vodou. Na balení piva stál nápis: "Na zdraví! Nicole a Keith". V Austrálii se podobný dar všeobecně považuje za důkaz přátelství.

Zatímco ještě při minulé návštěvě svého australského domu Nicole fotografy vyháněla a jednoho z nich dokonce zažalovala, nyní využívá svého hollywoodské šarmu a snaží si paparazzi získat na svoji stranu. Ti jí na oplátku včera k devětatřicátým narozeninám poslali obrovskou kytici květin a prostřednictvím intercomu jí zazpívali hodně štěstí, zdraví. Na dotaz, zda plánuje oslavu, Nicole s úsměvem odpověděla: "Nijak zvláštní. Jen večeři doma s mámou... Nuda. Díky za kytky a za zpěv."

Kidmanová a Urban přijeli společně do Austrálie v pondělí, aby se tam o víkendu vzali. Detaily svatby jsou přísně střežené, ale mezi hosty by neměli chybět Naomi Wattsová, Russell Crowe, Hugh Jackman, režisér Baz Luhrmann a mediální magnát Rupert Murdoch s manželkou Wendi Dengovou.

Reklama

Související články

Nicole Kidmanové roste bříško

Hollywoodský baby boom pokračuje. K maminkám z řad celebrit se údajně již brzy přidá také Nicole Kidmanová. Podle britského deníku The Sun jí roste již několik...

Výběr článků

Načítám