Hlavní obsah

Brad Pitt dělá ze svého sídla nedobytnou pevnost

– MALIBU

Bezpečí čerstvě narozené dcerky Shiloh Nouvelové a jejích adoptivních sourozenců, čtyřletého Maddoxe a sedmnáctiměsíční Zahary, je pro hollywoodský pár Angelina Jolieová - Brad Pitt největší prioritou. Nelitují peněz, aby je uchránili před pohledy zvědavců a vetřelci.

Článek

Soukromou pláž, přiléhající k jejich letnímu sídlu v Malibu, se rozhodli ohradit vůči okolnímu světu pevnou zdí, která má být podle informaci internetového serveru Sun-online vysoká rovných šedesát metrů. "Má zajistit, aby se dětem nic nestalo a aby je paparazziové nemohli pozorovat pomocí teleobjektivů z okolních vyvýšenin," vysvětluje Brad, který už zahájil příslušná jednání s architekty.

Pro zajímavost připomeňme, že legendární symbol studené války - Berlínská zeď - byl vysoký pouze 3,6 metru, jeden z divů světa Velká čínská zeď dosahuje na některých místech výšky až deseti metrů a Hladová zeď na pražském Petříně se nad okolím zvedá do čtyř a půlmetrové výše. Angelina a Brad tak mají šanci plánovaným výtvorem získat nejen místo v Guinnessově knize rekordů, ale zapsat se také do povědomí veřejnosti jako pár, který se snaží vlastní "zlatou klec" učinit skutečně nedobytnou.

Reklama

Související články

Paparazzi vlezl Bradu Pittovi až do domu

Americký herec Brad Pitt musel v neděli volat policejní hlídku. V jeho domě chtěl bulvární novinář pořídit řadu soukromých snímků. Informoval o tom ve čtvrtek...

Jolieová a Pitt: milovníci umění

Bez obvyklé pompy provázející hollywoodské hvězdy si prohlédli ve Vídni herci Angelina Jolieová a Brad Pitt výstavu děl průkopníka modernismu Egona Schieleho,...

Výběr článků

Načítám