Hlavní obsah

Indický muž má 33 centimetrů dlouhý zvířecí ocas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ALIPURDUAR

Tisíce lidí se scházejí uctívat indického muže s 33 centimetrů dlouhým ocasem. Chandre Oram z Alipurduaru. Ten je totiž považován za inkarnaci hinduistického opičího boha Hanumana. Oram prý navíc miluje lezení po stromech a pojídání banánů, uvedl indický tisk.

Článek

Oram řekl: "Lidé mají ve mě hodně víry. Když se dotknou mého ocasu, vyléčí se jim mnoho nemocí. Věřím, že pro ty, kteří ke mně přijdou s velkou zbožností, mohu mnoho udělat."

Doktoři ovšem tvrdí, že jeho ocas je možná unikátní, ale jde pouze o vrozený defekt a že muž jistě není bůh. Přestože ocas učinil z Chandre Orama objekt uctívání, přinesl mu také mnoho potíží. "Skoro dvacet žen odmítlo mou žádost k sňatku. Vidí mě a souhlasí, jenže jakmile se otočím a ony vidí můj ocas, tak nemám šanci," řekl Ind.

Chirurgický zákrok odmítl

"Rozhodl jsem se, že si vezmu ženu, která mě přijme i s mým ocasem. Jinak zůstanu svobodným mládencem stejně jako Hanuman," prohlásil Oram. Doktoři mu nabídli chirurgické odstranění ocasu, ale on jejich pomoc odmítl. Jeho sestra tvrdí, že už by její bratr bez ocasu nemohl být. Stal se už prý součástí jeho existence."

Reklama

Související články

V Indii se konají hostiny pro opice

Hinduistický kněz ze severoindického státu Uttarpradéš již 14 let organizuje hostiny pro opice. Kněz, stejně jako chrám, ve kterém se obřady pro opice konají,...

Výběr článků

Načítám