Hlavní obsah

Angelina Jolieová se bála porodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Angelina Jolieová měla během porodu dcerky Shiloh Nouvel obrovský strach. Hvězda snímků Tomb Raider teď už s klidem mluví o chvílích obrovské nervozity, které během porodu prožívala.

Článek

V interview pro americké CNN herečka prohlásila, že během svého prvního porodu měla obrovské obavy z toho, že dítě nebude po porodu dýchat. "To bylo to, na co jsem se zaměřila. Chtěla jsem slyšet její křik," řekla půvabná jednatřicetiletá herečka.

Jolieová má už dvě děti, šestnáctiměsíční dcerku Zaharu a čtyřletého syna Maddoxe, oba jsou ale adoptovaní. Porod tak prožívala poprvé.

Angelina Jolieová má dítě s Bradem Pittem, který prohlásil, že porod byl opravdu poklidnou událostí. Poděkoval občanům Namibie, za jejich pohostinnost a skvělé chování, kterým učinili jejich pobyt v africké zemi něčím opravdu speciálním.

Vřelého přijetí se jim možná dostalo i z toho důvodu, že Jolieová, která dostává za účast ve filmu přibližně 230 miliónů korun, dává třetinu svého příjmu na charitu. A to umí lidé v podobných oblastech ocenit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám