Hlavní obsah

Robbie Williams a Libor Bouček si padli do oka

PRAHA

Je to sen mnoha moderátorů a novinářů - vyplnil se Liboru Boučkovi. Moderátor noční show VyVolených 2 se osobně setkal s hvězdou světového formátu, Robbie Williamsem. Jako jediný ve střední Evropě dostal šanci natočit rozhovor k vydání jeho nové desky. Předem o této návštěvě mnoha lidem neřekl. Bál se, aby takovou příležitost nezakřikl.

Článek

Termín uskutečnění rozhovoru byl stanoven na 31. 5. 2006. "Seděl jsem v hotelovém apartmánu jednoho hotelu v Chelsea a čekal. Předpokládal jsem, že se muž, který se dostane na titulku každého bulváru na světě objeví minimálně s hodinovým zpožděním, doprovázen pěti členy ochranky, manažerkou, promotérkou, manikérkou, pedikérkou, řidičem a třemi kamarády." popisuje Bouček své pocity těsně před tím, než Robbie Williams vstoupil do místnosti, aby udělal pro hitparádu T-music exklusivní rozhovor.

Bouček chtěl zpěvákovu fotku do rodinného alba

Jak sám přiznal, připadal si jako bláznivý fanoušek. Kromě otázek si připravil také několik fotek, aby získal podpis pro své nejbližší, v jeho výbavě nechyběl ani foťák. " Měl jsem foťák, abych do rodinného alba vlepil jeho tvář. Nikdy předtím jsem to neudělal ani s Cher, ani s Depeche Mode, ani s Mobym, ani se Stereo MC ani s Justinem. Ale Robbie je nejvíc, říkal jsem si, když jsem stále otvíral a zavíral víčko od fixky." směje se už dnes moderátor.

Z podepisování a focení nic nebylo

Robbie Williams měl zpoždění, ale jen patnáct minut. Přišel jen s manažerkou. Žádná ochranka, doprovodný tým vizážistů, apod.  "Omluvil se, že jde pozdě a poděkoval mi, že jsem si udělal čas."popisuje dále Libor. Takto vstřícné chování by od takovéto hvězdy nečekal asi nikdo. Podpisy a fotografování mu ale hned na začátku zakázala manažerka Robbieho. To ale na tomto unikátním zážitku nic nezměnilo. Libor Bouček si se zpěvákem povídal více než půl hodiny a témat bylo hodně.

Vzájemně se plácali po zádech

"Probrali jsme jeho odchod s Take That a bizarní přátelství s Noelem Gallegherem s Oasis, Guye Chamberse, naší fotbalovou reprezentaci, ze které jde údajně strach, jeho vyzváněcí melodii, jeho odpočinek, jeho touhu žít aspoň měsíc život Robbieho z bulváru, jeho a mojí svatbu, sbírku jeho Brit awards i jeho věčně si stěžující matku. Smál se mým fórům, já až lehce teatrálně těm jeho, plácali jsme se po zádech a dívali jsme se do očí. Deset centimetrů od vás je muž, kterého vídáte na jeho koncertě, na který přijde 150 000 lidí, pijete stejnou vodu a dýcháte společný vzduch. Nechci být patetický, ale byla to síla." vzpomíná Bouček na setkání, které už asi nikdy z paměti nevymaže.

Při loučení zpěvák prohodil "My dva se ještě uvidíme." tím rozhovor skončil.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams bere více než milión denně

Robbie Williams si přijde denně zhruba na 1,3 miliónu korun. Za loňský rok si tak vydělal okolo půl miliardy. Velkou část z jeho zisků tvoří příjmy za album...

Robbie Williams zoufale hledá manželku

Robbie Williams šokoval fanoušky. Nechal se slyšet, že zoufale hledá manželku. Zpěvák, který v minulosti randil například s modelkou Rachel Hunterovou nebo...

Výběr článků

Načítám