Hlavní obsah

Britney Spearsová přebaluje syna na špinavé zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zdá se, že čtyřiadvacetiletá Britney Spearsová ze sebe pomluvy ohledně péče o syna Seana Prestona nesetřese. Tentokrát vyvedla z míry zákazníky a personál v obchodě s luxusním prádlem Victoria´s Secret.

Článek

Popová princezna byla minulý týden nakupovat růžová tanga a svého osmiměsíčního syna vzala s sebou. Chlapec potřeboval vyměnit plenku a Britney neváhala, položila ho u pokladny na podlahu a začala přebalovat.

"Nemáme zrovna nejčistší podlahu, ale ona ho na ni klidně položila, potom nám starou plenku podala a požádala nás, abychom ji vyhodili. Musely jsme odpovědět, že tohle do normálních odpadků v obchodě dát nemůžeme," líčí situaci jedna z prodavaček.

Není to její první exces

Mateřské schopnosti Spearsové už byly letos několikrát zpochybňovány - v únoru ji navštívili úředníci z odboru péče o dítě a rodinu, když se objevily fotografie, na nichž řídí auto se synem na klíně. V dubnu musel být Sean Preston chvíli v nemocnici, protože spadl z vysoké dětské židle, a v květnu se musela Britney před úřady hájit znovu. Tentokrát seděl její syn na zadní sedačce nepřipoutaný.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová: nikdo není lepší než já

Britney Spearsová říká, že se těší, až se vrátí zpět do pracovního koloběhu. Britney, která před pěti měsíci porodila syna Seana Prestona prohlásila,...

Výběr článků

Načítám